این بازدید با حضور همکاران مرکز نوآوری رادیناس، شبکه تبادل فناوری، نماینده شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی(PIIC) و متخصصان مربوطه و با هدف تبادل نظر و بررسی مسائل فناورانه موجود در مجموعه دوده صنعتی پارس صورت گرفت .
به گزارش روابط عمومی مرکز نوآوری رادیناس، روز دوشنبه ۲۸ شهریور ماه سال جاری، قلی پور از هلدینگ PIIC، دادفر مدیر اجرایی مرکز نوآوری شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی، افشین فر مسئول تحلیل کسب و کار مرکز نوآوری، سلطانعلی زاده رییس شبکه تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نجار زادگان و طباطبایی از مدیران شبکه تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به همراه جمعی از متخصصان و فعالان حوزه های دانش بنیان مرتبط با موضوعات مورد نظر، از شرکت دوده صنعتی پارس بازدید کردند.
در این بازدید که با استقبال و همراهی شریف لو مدیر کارخانه دوده صنعتی پارس و دیگر مدیران این شرکت انجام شد، مهمانان از خط تولید و آزمایشگاه بازدید بعمل آورده و ضمن استماع توضیحات مدیران مربوطه، در جریان روند تولید این شرکت قرار گرفتند.
در پایان این بازدید، مدیر کارخانه دوده صنعتی پارس درخصوص مشکلات و مسائل این شرکت، نکاتی را مطرح نمود و در ادامه مدیر اجرایی مرکز نوآوری شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی ضمن ابراز امیدواری به رفع این چالش ها، تعریف همکاری مشترک با شرکت های دانش بنیان-فناور را بسیار لازم و حیاتی دانست. برخی از این همکاری ها بصورت مشترک بین شرکت دوده صنعتی پارس، مرکز نوآوری و شرکت های دانش بنیان-فناور در زمینه فیلتر و آجر های نسوز در حال پیگیری است که در صورت استفاده نمونه های اولیه این محصولات در خط تولید، نتایج آنها مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در صورت تایید، خرید از مجموعه دانش بنیان-فناور برای بار اول انجام خواهد شد.
همچنین مقرر گردید فرم های درخواست پروپوزال (RFP) تدقیق شده ای در خصوص موارد ذیل توسط مرکز نوآوری و با همکاری شبکه تبادل فناوری و شرکت دوده صنعتی پارس تهیه شود تا در ادامه پس از اولویت بندی آنها اقدامات لازم درخصوص هرکدام از درخواست ها صورت پذیرد:
– کاهش گوگرد روغن مورد استفاده در تولید دوده
– بررسی راهکارهای استفاده از فلرینگ متان
– استفاده از فناوری پلاسما در تولید گریدهای دیگر دوده و هیدروژن از گاز متان
– بررسی تولید تایپ های جدید کربن و توسعه تنوع محصول تولیدی
– بررسی راهکارهای استفاده از ضایعات مگنتیک